dilluns, 15 d’octubre del 2012

Èxit de la II Fira del Comerç a Castelló

La segon edició de la Fira del Comerç, organitzada per l'Agrupació de Comerciants de Castelló, ha resultat un èxit d'assistència de públic i de vendes. Centenars de Castelloneres i Castelloners, així com molta gent de la Ribera i de la Vall, tingueren de gom a gom el mercat municipal de Castelló entre les 10 i les 20 hores del passat diumenge 30 de setembre. 


Aquest esdeveniment també ha comptat amb la presència de les màximes autoritats locals. La fira va ser inaugurada per l'alcalde de Vva. de Castellón, Salvador Alvarez i el President de l'Agrupació de Comerciants de Castelló, Oscar Noguera.   

Aquesta segona Fira del Comerç, sota el patrocini de l'ajuntament de Vva. Castellón i de l'Agrupació de Comerciants de Castelló, ha estat molt interessant -sobre tot- per les grans oportunitats que s'oferien en roba, calçat, llenceria, electrodomèstics, decoració, regals, tintòria, drogueria, ferreteria, subministres, estètica i floristeria. El diumenge, 30 de setembre, les 16 tendes de Castelló oferiren al nombrós públic assistent els articles amb els descomptes més excepcionals. També cal destacar las gran participació en les activitats infantils que l'agrupació va organitzar durant tot el dia, les activitats les van dur a terme el Grup Tabala. 



Us esperem de nou a tots en la pròxima edició, amb la seguretat que intentarem millorar aquesta, tant en nombre d'expositors, com en ofertes i activitats.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada