diumenge, 23 de setembre del 2012

II Fira del Comerç i Outlet a Castelló

Castelló acollirà el proper diumenge, 30 de setemre la II Fira del Comerç i Outlet, una iniciativa de l'Agrupació de Comerciants de Castelló amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vva. de Castellón.

Aquesta Fira del Comerç i de les Oportunitats, tindrà lloc al Mercat de Castelló amb un horari de 10:00 a 20:00 hores.
En la inauguració d'aquest certamen contarem en la presència del Sr. Alcalde de Vva. de Castellón Salvador Àlvarez, la regidora de Comerç Desiré Gallego i el President de l'Agrupació de Comerciants de Castelló Óscar Noguera.


En aquesta fira es donaran cita comerços i empreses del poble dedicades a la moda, calçat, esports, informàtica, electrodomèstics, viatges, cosmètica, llenceria, llar, llepolies i mobles.


Seran uns 2.800 metres quadrats coberts en els quals els comerços participants podran presentar les últimes novetats i també donar eixida als articles dels seus stocs a preus atractius per al consumidor.


En total seran uns vint expositors a l'interior del mercat, a més a més aquest any els assistents més menuts podran gaudir de Castells d’aire i activitats per a ells, i  ls majors de degustació de tapes i cerveseta a preus molts interessants. L'accés  erà gratuït. Els assistents també tindran al seu abast grans promocions i de segur algun detall dels expositors.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada