dissabte, 8 d’octubre del 2011

I Fira Outlet a Castelló

Castelló acollirà el proper diumenge, 16  d'octubre la I Fira Outlet, una iniciativa de l'Agrupació de Comerciants de Castelló amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vva. de Castellón.

Aquesta Fira de les Oportunitats, tindrà lloc al Mercat de Castelló amb un horari de 10:00 a 20:00 hores.


A la inauguració d'aquest primer certamen assistiran la Directora General de Comerç i Consum Silvia Ordiñaga, l'alcalde de Vva. de Castellón Salvador Alvarez, la regidora de Comerç Desire Gallego i el President de l'Agrupació de Comerciants de Castelló Oscar Noguera.

En aquesta fira es donaran cita empreses del poble dedicades a la moda, calçat, tintoreria, esports, informàtica, electrodomèstics, viatges, cosmètica, llenceria, llar, llepolies, mobles i motor.

 Seran uns 2.500 metres quadrats coberts en els quals els comerços participants podran donar eixida als articles dels seus estocs a preus atractius per al consumidor.

En total seran uns vint expositors, tant a l'interior del mercat, com algun stand més, a l'exterior dedicat a vehicles, l'accés serà gratuït, els assistents podran gaudir de les promocions i de segur també d'algun detall dels expositors.

Agrupació de Comerciants de Castelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada