dilluns, 4 de juliol del 2011

Agrupació de Comerciants de Castelló

L’Agrupació de Comerciants de Castelló és l'associació que agrupa els comerços i tot tipus de negocis en Vva. de Castellón. Des de la seva creació, l’any 1993, l’entitat s’ha convertit en una organització amb representativitat i interlocutora dels interessos dels establiments associats de Castelló. 

Objectius
  • Actuar com a interlocutor amb totes les administracions, agents socials i institucions d’àmbit econòmic, empresarial i social, en defensa del model comercial urbà Castelloner i de les necessitats concretes dels negocis que integren l’associació.
  • Portar a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.
  • Donar suport a les activitats i iniciatives dels seus socis.
Activitats i serveis a impulsar
  • Campanyes publicitàries, durant tot l’any, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta comercial de l’Eix Comercial per incentivar i fidelitzar la compra en el client, a través de les promocions (vals descompte, xecs regal escanviables,  promocions lúdiques, estades de cap de setmana, viatges, etc.).
  • Campanyes de comunicació d’esdeveniments estacionals (temporada de Nadal, rebaixes, etc.), a través de les quals els establiments adherits a l’associació informen als seus clients de les activitats que es proposen.
  • Informació constant als mitjans de comunicació sobre el nostre comerç, les seves activitats i les de l’associació.
  • Una pàgina web,  que serà l’entrada a una informació global de l’associació i dels negocis adherits, que van catalogats per tipus d’establiment i zona, amb dades de contacte, fotografies i descripció. Serà dinàmica, interactiva, de fàcil navegació i atractiva visualment.
Serveis i prestacions que proporcionem
  • Cursos de formació totalment gratuïts.
  • Assessorament comercial i jurídic, mitjançant la federació de Gremis Associacions del Comerç Valencià Unió Gremial.
  • Mitjançant la federació d’agrupacions i serveis de les riberes FEDALCIS, estem representats totes les agrupacions davant les institucions.
  • Donem informació sobre subvencions, noves lleis, horaris comercials, etc..
Amic comerciant amic castelloner és hora de sumar, es hora de que formes part de la nostra agrupació, es hora de dir-li a nostre poble de que disposà d’establiments que a més de ser el lloc on cobrim les seues necessitats bàsiques, són també punt de trobada, d’amables converses i de discussions acalorades. D’allà on ens assabentem de l’últim xafardeig del poble, on coneixem al nadó d’una veïna o ens diuen que ha faltat un avi entranyable. Són, en definitiva, escenari de moltes experiències personals, el xicotet comerç som la proximitat. Els comerciants de Castelló són també amics, veïns, companys en altres associacions i pares d’alumnes de la nostra escola, que participen de forma activa en la vida social d’eixe del nostre poble. 

Per totes aquestes qüestions volem que t’adhereixques a l’Agrupació de Comerciants per mantindre un model de comerç que siga respectuós amb tota una història, una cultura i unes tradicions què són les nostres, ni millors ni pitjors que altres, però nostres. I la defensa d’eixe model de comerç, que per suposat ha d’evolucionar i adaptar-se als nous temps, és part també de l’esperit de l’agrupació, la defensa del valencià i la defensa de la nostra cultura.

Agrupació de Comerciants de Castelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada