dijous, 3 de maig del 2018

L'Agrupació de Comerciants de Castelló prepara la Campanya d'estiu


Coincidint amb l'època estival i el període de rebaixes, l'Agrupació de Comerciants de Castelló està elaborant una nova campanya amb la qual pretenen “animar” els castelloners i castelloneres de cara l'estiu.

En aquesta ocasió, el col·lectiu Castelloner sortejarà diversos vals de compres per valor de 50€ entre els clients dels comerços associats. La campanya probablement començarà el 28 de maig i finalitzarà el 31 de juliol.

La campanya, denominada “Per alegrar-te l'estiu”, es presenta amb un major benefici per als clients ja que podran gaudir de preus reduïts de les rebaixes a més d'entrar en aquest sorteig de vals de 50€.

Així, amb la seua compra, els clients podran aconseguir les paperetes dels comerços de l'Agrupació que s'adherisquen a la campanya, en uns dies informaren de tots el comerços que en participen.

Aquesta nova acció s'emmarca dins de les activitats realitzades pel col·lectiu per fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans, als quals pretenen agrair la seua fidelitat a través d'aquestes iniciatives comercials.

Joanjo Puertos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada